Recepty
a tipy

Tak čerstvé
ako ja!

Rýchla jahodová roláda s mascarpone

Rýchla jahodová roláda s mascarpone

Leto si nevieme predstaviť bez sladučkých pochúťok, ktoré sú  svieže plné ovocia. Pripravili sme pre vás klasickú jahodovú roládu, ktorá je rýchlo hotová a veľmi chutná.

prečítať viac
Paradajková polievka s bazalkovým pestom

Paradajková polievka s bazalkovým pestom

Na 3 porcie potrebujeme: 1 väčšiu cibuľu kocku masla 1 PL hnedého cukru 4 strúčiky cesnaku 500 g cherry paradajok 400 ml zeleninového vývaru 1 ČL sušenej bazalky soľ a mleté čierne korenie podľa chuti bazalkové pesto 50 ml 30% smotany na čerstvé pečivo Postup: Začneme tým, že si na…

prečítať viac
Paradajková omáčka na pizzu

Paradajková omáčka na pizzu

Máte radi pizzu? Urobte si vlastú domácu paradajkovú omáčku. 

prečítať viac
Vianočný majonézový šalát 5-krát inak

Vianočný majonézový šalát 5-krát inak

Vianoce si nevieme predstaviť bez štedrej večere. V každom kúte Slovenska sa večeria niečo iné, avšak neoddeliteľnou súčasťou je ryba so šalátom. Pripravili sme 5 rôznych šalátov, ktoré si robíme nielen na štedrú večeru.

prečítať viac
Uhorkovo-paradajkový šalát so zálievkou

Uhorkovo-paradajkový šalát so zálievkou

Pri tomto šaláte sme postupovali troška inak. Všetci poznáme klasické šalátové uhorky, ktoré sú najemno nakrájané zbavené šupky a posolené. V tomto recepte sme však urobili zmenu. Z uhoriek sme odstránili semienka a nakrájali ich ako cuketu. Nechali sme na nich šupku. Vôbec sa nemusíte báť. Šupka totiž obsahuje najviac vitamínov a ak máte slovenské uhorky tie sú ošetrované biologickou ochranou a naozaj nič nehrozí. Ak ste takto uhorky ešte neskúšali, určite ochutnajte! Za nás všetkými desiatimi!

prečítať viac
5 tipov na rýchlu večeru: Cestoviny, cuketa či burrito

5 tipov na rýchlu večeru: Cestoviny, cuketa či burrito

Máte chuť na rýchlu a zdravú večeru? Tak ste na správnej adrese. Pripravili sme pre vás 5 receptov na rýchlu a chutnú večeru. 

prečítať viac
Tradičná talianska paradajková omáčka

Tradičná talianska paradajková omáčka

Pravá paradajková omáčka je základom pre mnoho jedál pizzu, cestoviny, kuracie mäso či ryby. Inšpirujte s a vynikajúcim receptom na klasickú taliansku paradajkovú omáčku. 

prečítať viac
5 jesenných polievok, ktoré zahrejú a sú plné vitamínov

5 jesenných polievok, ktoré zahrejú a sú plné vitamínov

Sychravé počasie prináša je ideálne na horúce polievky. Polievka vás nielen zahreje ale navyše dodá telu vitamíny.

prečítať viac

Chutilo vám?
Zaujímame vás?

kontaktujte nás