ČERSTVÉ SPRÁVY

Čerstvé novinky

V paradajkách OVOZELA okúsite skutočnú chuť Slovenska

Bratislava, 14. novembra 2017. Aj napriek rastúcemu záujmu zo strany spotrebiteľov, majú slovenské výrobky na...

Zobraziť viac
Čerstvé novinky

Čerstvé paradajky od slovenských farmárov aj v zime

Bratislava, 30. októbra 2017. Ani zimné obdobie neodradí od dodania kvalitných a čerstvých paradajok na...

Zobraziť viac
Čerstvé novinky

Slovenskí farmári poznajú len jednu kvalitu, tú najlepšiu

Bratislava, 29. septembra 2017. Slovenská zelenina a ovocie patria k najkvalitnejším. Slovenskí farmári, preto nemusia bojovať proti...

Zobraziť viac
Čerstvé novinky

Čerinka z Farmy Bruty získala cenu Značky kvality SK GOLD 2017

Bratislava 18.8.2017, OVOZELA po roku opäť obhájila prvenstvo v kvalite vypestovaných plodín. Cenu značky kvality SK...

Zobraziť viac
Čerstvé novinky

Slovenskí farmári chcú zmeniť paradajkový trh

Kameničany, 17.8.2017. Bohaté na antioxidanty, sýtočervené, sladučké. Alebo s nedostatkom mikrovýživy, mdlej farby, vodnatou chuťou....

Zobraziť viac
Čerstvé novinky/Naše dobroty/Recepty & tipy

Zapekaná cuketa s mozzarelou, prosciuttom a paradajkami

Keď je toho v záhradke neúrekom a vy už neviete čo s cuketou, urobte si...

Zobraziť viac
Čerstvé novinky

Chcete kvalitné paradajky? Jedzte slovenské

Bratislava 28. júla 2017 (OVOZELA). Júlový prieskum Ministerstva pôdohospodárstva a rozvoja vidieka Slovenskej republiky ukázal,...

Zobraziť viac
Čerstvé novinky

Pravidlá súťaže ,,Okomentuj a získaj košík paradajok“

  Usporiadateľ súťaže Usporiadateľom súťaž je spoločnosť OVOZELA, družstvo, sídlo: Kameničany 200, 018 54  Kameničany...

Zobraziť viac
Čerstvé novinky

Červené, šťavnaté. Slovenské!

Bratislava 20. júna 2017 (OVOZELA) Slovenskí farmári sa spojili a ponúkajú Slovákom prvotriedne paradajky. Spotrebitelia si...

Zobraziť viac
Čerstvé novinky/Naše dobroty/Recepty & tipy

FIT ovocná bublanina so špaldovou múkou a kokosovým cukrom

2 hrnčeky BIO špaldovej  preosiatej múky 1 hrnček kokosového cukru 1 hrnček mlieka (mandľového alebo...

Zobraziť viac